Advies
Samen gaan we voor een concreet actieplan.

Gebruikt u de juiste communicatiemiddelen?

Advies

Het ontwikkelen van een strategische visie voor uw (online) marketing campagnes is een flinke uitdaging. Uw eigen bedrijfsvisie en de verwachting die de klant van uw bedrijf heeft, zijn daarbij leidend. De oplossing is de inzet van verschillende marketingkanalen die elkaar versterken. Grote kans dat deze aanpak leidt tot ‘rumour around the brand’ en een versnelde groei van uw bedrijf!

Beheer online marketing campagnes

Het beheren van uw online marketing campagnes is best lastig. Zeker als u weinig tijd heeft en/of niet over de benodigde know-how beschikt. Herkent u zich hierin? Neem dan vrijblijvend contact op. Samen met u gaan wij op zoek naar een manier om uw online campagnes in kaart te brengen en de opgebouwde communities op een meetbare en logische manier in kaart te brengen.

 

Vakmanschap, effectiviteit en zinvolle doelstellingen

Onze aanpak kenmerkt zich door vakmanschap, effectiviteit en het nastreven van zinvolle doelstellingen. Het centraal stellen van de bezoeker van de community en/of ontvanger van de boodschap is daarbij uitgangspunt. Of het nu gaat om crossmediale campagnes, boeiende social media, SEO of content marketing campagnes. Wij adviseren u graag op basis van uw doelstellingen!

CTRL+N

CTRL+N biedt zich aan als een serviceorganisatie van marketingspecialisten waar u per product, per project en zelfs per individuele discipline rechtstreeks mee samenwerkt

Expertises

Creatie

Wij creëren uw marketing uitingen.

Creatie

Wij creëren uw marketing uitingen.

Advies

Samen gaan we voor een concreet actieplan.

Interim

Wij leveren diepgaande specialistische expertise.

Trainingen

Praktische en omzet gedreven trainingen.