Creatie
We bedenken marketing uitingen en creëren krachtige websites.

Bent u onderscheidend genoeg?

Marketinguitingen

Het ontwikkelen van een strategische visie voor uw marketing campagnes is een flinke uitdaging. Natuurlijk wilt u daarbij voldoen aan de verwachtingen die de klant van uw bedrijf heeft. CTRL+N helpt u bij het ontwikkelen van een geïntegreerde marketing strategie die letterlijk & figuurlijk binnenkomt bij uw doelgroep. Zowel online als offline en zowel onderscheidend als weloverwogen, want zo werken wij.

Social media, SEO en content marketing campagnes

Onze aanpak kenmerkt zich door vakmanschap, effectiviteit en het nastreven van zinvolle doelstellingen. Of het nu gaat om crossmediale campagnes, boeiende social media, SEO en/of content marketing campagnes: CTRL+N heeft de expertise in huis om uw (digitale) doelen bereikbaar te maken. Neem daarom nu vrijblijvend contact met ons op.

Website development

Al onze websites zijn ontworpen door grafisch ontwerpers die een passie hebben voor het maken van cutting-edge webdesign. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress, Magento en Woocommerce. Onze websites zien er niet alleen geweldig uit – ze zijn ook geweldig in gebruik! Met een ruime ervaring in digitale marketing kunnen wij u echt helpen uw bedrijf online te laten groeien met intelligente web development.

CTRL+N

CTRL+N biedt zich aan als een serviceorganisatie van marketingspecialisten waar u per product, per project en zelfs per individuele discipline rechtstreeks mee samenwerkt

Expertises

Creatie

Wij creëren uw marketing uitingen.

Advies

Samen gaan we voor een concreet actieplan.

Interim

Wij leveren diepgaande specialistische expertise.

Trainingen

Praktische en omzet gedreven trainingen.