Interim
Wij leveren diepgaande specialistische expertise.

On-demand marketingdiensten nodig?

Interim

Als uw bedrijf moeite heeft om zijn marketingdoelstellingen te realiseren, kunnen wij ‘on-demand’ als uw marketingafdeling functioneren. Denk daarbij aan strategisch advies, begeleiding bij online trajecten en het aandragen van nieuwe ideeën.

Specialistische kennis

Wij werken samen met professionals uit diverse marketingdisciplines: communicatie, PR, social media, business development, branding, e-commerce, analytics, PPC en SEO. Deze expertise is een voorwaarde om in korte tijd het verschil te maken. Zowel ten opzichte van uw concurrent als richting uw doelgroep.

Unieke aanpak

Onze brede kennis over het volledige spectrum van (online) marketing & communicatie diensten leidt tot een unieke aanpak. Waarbij u van begin tot eind profiteert van de kennis & ervaring die wij bij andere projecten hebben opgedaan. Neem een kijkje in ons portfolio.

On-demand aanpak die werkt

Onze aanpak kenmerkt zich door vakmanschap, effectiviteit en het nastreven van zinvolle doelstellingen. Het centraal stellen van de bezoeker van de community en/of ontvanger van de boodschap is daarbij uitgangspunt. Of het nu gaat om crossmediale campagnes, boeiende social media, SEO of content marketing campagnes. Wij adviseren u graag op basis van uw doelstellingen!

CTRL+N

CTRL+N biedt zich aan als een serviceorganisatie van marketingspecialisten waar u per product, per project en zelfs per individuele discipline rechtstreeks mee samenwerkt

Expertises

Creatie

Wij creëren uw marketing uitingen.

Advies

Samen gaan we voor een concreet actieplan.

Interim

Wij leveren diepgaande specialistische expertise.

Trainingen

Praktische en omzet gedreven trainingen.