Over ons
Perfecte combinatie van creativiteit, data en marketing.

Samen kunnen we uw marketing effectiever maken

Over ons

CTR+N werkt met een kleine, stabiele kern met daar omheen nauw betrokken zelfstandige professionals. Samen vormen wij een veelzijdig en volledig uitgerust design- en marketingbureau. De opdrachtgever gebruikt en betaalt bij ons alleen wat hij of zij nodig heeft en niet de randverschijnselen en franje. Op basis van heldere afspraken vooraf en zonder verplichtingen achteraf.

Aanpak uniek & veelzijdig

Onze brede kennis op het gebied van digitale diensten garandeert een unieke aanpak. Op een meetbare en logische manier creëren wij tegelijkertijd de communities, die voor uw bedrijf van nut en waarde zijn. Deze bouwen wij vervolgens samen met u uit. Een mooi vooruitzicht, toch?

Harrie van Wees

Met zijn brede netwerk in de marketing & communicatie weet Harrie van Wees razendsnel de juiste lijnen uit te zetten. Hij biedt onze opdrachtgevers daarbij het liefst een totaalconcept. Harrie beschikt over een flinke dosis creativiteit en ervaring. Deze combinatie heeft reeds tot diverse in het oog springende reclamecampagnes geleid.

Rick ter Schuur

Rick ter Schuur is ruim twaalf jaar actief in het vak online marketing. In 2014 schreef hij het boek ‘Online Marketing Masterclass’. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij diverse organisaties geadviseerd in de wirwar van online mogelijkheden.

Leon van Bloem

Leon van bloem is gespecialiseerd Google Ads & Facebook campagnes.  Data driven optimaliseert hij jullie campagnes voor jullie organisatie, product of dienst aan de juiste doelgroep.

Mieke van der Kolk

Met welke woorden, oneliners en pay-offs onderscheidt uw boodschap zich optimaal en waar bevindt uw doelgroep zich? Welke media kunnen we daarbij het beste inzetten? Het beantwoorden van deze vragen is dagelijkse kost voor communicatieadviseur Mieke van der Kolk.

Gerrit-Jan Hofsté

Gerrit-Jan Hofsté maakt mediaproducties voor zowel televisie als online publicatie. Van commercials tot instructie- en bedrijfsfilms. Ook produceert hij grotere producties met meerdere camera’s, zoals evenement- en theaterregistraties. Voor opdrachtgevers als Talpa media, Netflix, Stage Entertainment en De Efteling was dat dé reden om met Gerrit-Jan in zee te gaan ….

CTRL+N

CTRL+N biedt zich aan als een serviceorganisatie van marketingspecialisten waar u per product, per project en zelfs per individuele discipline rechtstreeks mee samenwerkt

Expertises

Creatie

Wij creëren uw marketing uitingen.

Advies

Samen gaan we voor een concreet actieplan.

Interim

Wij leveren diepgaande specialistische expertise.

Trainingen

Praktische en omzet gedreven trainingen.