Incompany trainingen
Praktische en omzet gedreven trainingen.

Uw mensen staan centraal

Incompany trainingen

Hoogwaardige kennis bepaalt de prestaties van uw mensen. CTRL+N is gespecialiseerd in het creëren van trainingsoplossingen om dat doel te bereiken. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u meer!

Uw doelstellingen zijn leidend

Veel van onze klanten willen meer dan een ‘standaard’ training. Wij stemmen onze incompany trainingen daarom specifiek af op uw doelstellingen en behoeften, zodat uw mensen verder kunnen groeien. Een groot deel van onze activiteiten is bovendien afgestemd op een directe bijdrage aan uw digitale doelstellingen.

Incompany trainingen Google producten

De specialisten van CTRL+N zijn experts in hun vakgebied. Wat hen verbindt is hun kennis & kunde op het gebied van webanalyse, content marketing, SEO & SEA. Honderden gebruikers hebben inmiddels kennisgemaakt met onze trainingen in diverse Google producten. Variërend van universiteiten en overheidsinstellingen tot kleine online winkels en grote wereldwijde merken.

CTRL+N

CTRL+N biedt zich aan als een serviceorganisatie van marketingspecialisten waar u per product, per project en zelfs per individuele discipline rechtstreeks mee samenwerkt

Expertises

Creatie

Wij creëren uw marketing uitingen.

Advies

Samen gaan we voor een concreet actieplan.

Interim

Wij leveren diepgaande specialistische expertise.

Trainingen

Praktische en omzet gedreven trainingen.