About

CTRL+N is een marketing en advertising agency. Wij ontwikkelen websites, creëren content en helpen bedrijven met hun online marketingactiviteiten. Door ons kleine, stabiele team met daar omheen nauw betrokken zelfstandige professionals vormen wij een veelzijdig en volledig uitgeruste agency. Van advertising, content creatie tot webdesign. CTRL+N brengt ambitieuze professionals samen en zorgt ervoor dat jij impact maakt met jouw bedrijf. 

Harrie van Wees

Met zijn brede netwerk in de marketing & communicatie weet Harrie van Wees razendsnel de juiste lijnen uit te zetten. Hij biedt onze opdrachtgevers daarbij het liefst een totaalconcept. Harrie beschikt over een flinke dosis creativiteit en ervaring. Deze combinatie heeft reeds tot diverse in het oog springende reclamecampagnes geleid.

LinkedIn

Rick ter Schuur

Rick ter Schuur is ruim twaalf jaar actief in het vak online marketing. In 2014 schreef hij het boek ‘Online Marketing Masterclass’. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring heeft hij diverse organisaties geadviseerd in de wirwar van online mogelijkheden.

LinkedIn

Leon van Bloem

Leon van Bloem is gespecialiseerd in Google Ads & Facebook campagnes opzetten. Data gedreven optimaliseert hij campagnes en toont jullie organisatie, product of dienst aan de juiste doelgroep.

LinkedIn

Kaylee van Dam

Kaylee van Dam is gespecialiseerd in social media en content marketing. Met haar commerciële en creatieve inzichten helpt zij jouw bedrijf naar een hoger niveau. Een samenwerking met Kaylee kenmerkt zich door een no-nonsense en flexibele benadering.

LinkedIn

Mieke van der Kolk

Met welke woorden, oneliners en pay-offs onderscheidt uw boodschap zich optimaal en waar bevindt uw doelgroep zich? Welke media kunnen we daarbij het beste inzetten? Het beantwoorden van deze vragen is dagelijkse kost voor communicatieadviseur Mieke van der Kolk.

LinkedIn

Gerrit-Jan Hofsté

Gerrit-Jan Hofsté maakt mediaproducties voor zowel televisie als online publicatie. Van commercials tot instructie- en bedrijfsfilms. Ook produceert hij grotere producties met meerdere camera’s, zoals evenement- en theaterregistraties. Voor opdrachtgevers als Talpa media, Netflix, Stage Entertainment en De Efteling was dat dé reden om met Gerrit-Jan in zee te gaan.

LinkedIn
Clients