Case

Atelier Living

Case

Atelier Living

Het vergroten van de merkloyaliteit

Het vergroten van de merkloyaliteit

CTRL+N heeft voor Atelier Living een verfrissende online strategie ontwikkeld en gerealiseerd, welke volledig is afgestemd op de offline store.

Het creëren van een strategie die aansluit op de offline beleving van Atelier Living vereiste een visualisatie die perfect aansluit op het huidige kleurenschema en de lay-out. Het belangrijkste aspect van de webshop was de ontwikkeling van een plezierige en conversiegerichte gebruikerservaring. De focus lag op het bemoedigen van aankoop en het vergroten van de merkloyaliteit vergroten.

Er is gekozen voor een groen en zwart kleurenschema, omdat dit in één lijn lag met de huidige huisstijl. Ook is rekening gehouden met het feit dat het kleurenpalet naadloos zou aansluiten op de kleuren van de huidige verpakkingen en offline uitingen.

Meer informatie

Over het bedrijf

Atelier Living

Atelier Living is een webshop vol met leuke merken, eigentijdse producten en hippe interieur accessoires. Atelier living streeft naar een verzameling van producten waarbij je instant een blij gevoel krijgt. Je vindt bij Atelier Living verschillende soorten producten, zoals boekenplanken, lichtslingers, kapstokken en diverse woonaccessoires. Met alle producten kun je direct een gezellige en vrolijke sfeer maken in huis of kantoor.

Floor is de eigenaresse van Atelier Living. Ze heeft altijd al een voorliefde gehad voor interieur en bijbehorende trends. Ze is van van mening dat jouw huis een warm thuis moet zijn. Volgens Floor moet een huis moet gezellig en knus zijn en helemaal bij je passen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Atelier Living (@atelierlivingnl) op

Onze services


CTRL+N heeft gezorgd voor een aantrekkelijke en eigentijdse uitstraling voor de nieuwe webshop. Door heldere en transparante communicatie richting onze developers creëerden we consistentie in zowel de visuele als functionele kenmerken van de webshop.

Daarnaast heeft CTRL+N de verschillende advertising campagnes voor Atelier Living opgezet. Voornamelijk via Facebook was het belangrijkste doel om verkopen en engagement te realiseren. Dit werd bereikt door diepgaand onderzoek, het creëren van unieke inhoud en gerichte posts met een duidelijke call-for-action via de social media kanalen te tonen aan de juiste doelgroep.

Voor meer informatie over hoe CTRL+N kosteneffectieve organische en betaalde sociale-mediacampagnes kan implementeren om uw bedrijf te laten groeien, kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk website

Clients