Tandartsen aan

de Herengracht

Tandartsen aan

de Herengracht

Online positionering

Online positionering

In opdracht voor Tandartsen aan de Herengracht heeft CTRL+N in samenwerking met data agency Blooming.works de online positionering van Tadh versterkt.

Middels Google Advertising, social beheer en social advertising worden maandelijks nieuwe en bestaande klanten geïnformeerd, geïnspireerd en aangemoedigd om afspraak in te plannen.

Meer informatie

Over het bedrijf

Tandartsen aan de Herengracht

Tandartsen aan de Herengracht is een in 2006 opgerichte tandartspraktijk in het centrum van Amsterdam. In de praktijk wordt een breed scala aan behandelingen aangeboden op het gebied van tandheelkunde. Van mondhygiëne, controles, implantologie en cosmetische ingrepen. Tandartsen aan de Herengracht staat voor kwaliteit en persoonlijke service.

Onze services

Voorafgaande aan de samenwerking zijn kansen en doelen voor Tadh in kaart gebracht. Op basis van deze uitkomsten is een advertising strategie, contentmix en contentagenda opgesteld.

Per advertising kanaal wordt een ander type (potentiële) klant bereikt.

Social Media
Op social media dient de klant geïnformeerd en geïnspireerd te worden alvorens deze contact op zal nemen. Dit wordt gerealiseerd door de content op te delen volgens de verschillende fases van het ‘See Think Do Care’ model.

Google Ads
Via Google Ads wordt de klant bereikt die gericht zoekt naar een tandarts in de buurt of informatie omtrent een specifieke behandeling. Beide kanalen eisen constante monitoring en bijsturing om zodoende de juiste klant te bereiken.

Rapportage
Hoewel de complete online marketing wordt uitbesteed heeft Tandartsen aan de Herengracht te allen tijde inzicht in de content die gepubliceerd wordt en de resultaten van de vorige maanden.

Voor meer informatie over hoe CTRL+N kosteneffectieve organische en betaalde sociale-mediacampagnes kan implementeren om uw bedrijf te laten groeien, kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk website

Clients