Case

Telstar

Case

Telstar

Voetbalclub Telstar

Voetbalclub Telstar

Samen met Jupiler League voetbalclub Telstar ontwikkelden we een compleet nieuwe en eigentijdse online strategie.

Binnen deze samenwerking was een design dat naadloos aansluit op de huidige huisstijl een vereiste. Daarnaast diende de website over verschillende gecompliceerde functionaliteiten voor verschillende stakeholders te beschikken zoals een ticketsysteem en real-life scorebord.

Meer informatie

Over het bedrijf

Telstar

Telstar is een betaalde voetbalclub gevestigd in Velsen-IJmuiden. In 1963 is de club voortgevloeid uit de fusie tussen rivaliserende clubs VSV uit Velsen en Stormvogels uit IJmuiden. De naam Telstar is afgeleid van toentertijd gelanceerde communicatiesateliet.

Onze services


Op basis van de huidige huisstijl is een dynamisch en responsive website gerealiseerd.

Het resultaat is een dynamische website die volledig responsive is. Van desktop, tablet tot mobiel. Een website die zowel informerend als inspirerend is, maar ook de juiste call for actions biedt en past binnen de merkidentiteit van Telstar.

Bij realisatie is rekening gehouden met de doelen van de verschillende stakeholders zoals de fans, sponsors en potentiële klanten. Integratie van de verschillende social kanalen, real-time scorebord en ticketsysteem waren hierin een vereiste. Voor meer informatie over hoe CTRL+N kosteneffectieve organische en betaalde sociale-mediacampagnes kan implementeren om uw bedrijf te laten groeien, kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk website

Clients