Case

Vloerenman

Case

Vloerenman

Het verbeteren van de social zichtbaarheid

Het verbeteren van de social zichtbaarheid

CTRL+N neemt een breed scala aan diensten uit handen om de online groei van De Vloerenman te realiseren.

De Vloerenman heeft de complete online marketing uitbesteed aan CTRL+N. Door het complete servicepakket, bestaande uit fotografie van opgeleverde projecten, het opzetten van een offerte systeem (inclusief vormgeving), e-mailmarketing en procesverbetering. Door in kaart te brengen welke processen verbetert konden worden en wat de bedrijfsdoelstellingen zijn is hebben we het offerteproces zo efficient mogelijk kunnen inrichten. Dit werkte niet alleen sneller binnen het bedrijf, maar resulteerde ook in een hogere conversie.

Meer informatie

Over het bedrijf

De Vloerenman

De Vloerenman is een bedrijf gespecialiseerd in keramische vloertegels en bevindt zich al ruim 15 jaar in IJsselstein. Het bedrijf onderscheidt zich door het uitgebreide servicepakket waarbij vakkundig legwerk door een specialist altijd inbegrepen is. Hierdoor heeft de klant slechts één aanspreekpunt wat communicatie in een stressvolle verbouwingsperiode een stuk aangenamer maakt. De persoonlijke benadering, het ruime assortiment en scherpe prijs-kwaliteitverhouding zijn andere belangrijke servicepunten.

Onze services

Het complete Social Media Servicepakket

Van beheer van de verschillende social kanalen, content creatie, advertising en rapportage. De focus ligt op traffic genereren via Facebook en Pinterest. Naast het inrichten van de pagina’s wordt periodiek content gecreëerd. Hierbij wordt social copy geschreven op basis van de bestaande beeldbank van De Vloerenman. Deze beeldbank wordt aangevuld met beeldmateriaal van opgeleverde projecten. Aan de hand van de onderscheidende factoren en KPI’s van De Vloerenman verzorgt CTRL+N jee social advertising om een zo groot en relevant mogelijk publiek te bereiken op een kostenefficiënte manier. Voor meer informatie over hoe CTRL+N kosteneffectieve organische en betaalde sociale-mediacampagnes kan implementeren om uw bedrijf te laten groeien, kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk website

Clients