Empower

Skills

Empower

Skills

Coaching

Coaching

Van coaching tot strategie. CTRL+N biedt de oplossing voor bedrijven die zelf de kennis in huis willen hebben.

Zodra jouw website live is wil je traffic: bezoekers, clicks en conversie. Opvallen in de digitale wereld is een must. De ambitie is er, maar welke stappen dienen ondernomen te worden om effectief resultaat te behalen?

Coaching of training kan hierin de uitkomst bieden. Onze coaches begeleiden jouw team in een specifieke taak of onderwerp. Zij kennen de ins- en outs van online marketing waardoor jij de welbekende ‘rookie mistakes’ overslaat. Onze coaches beschikken over de theoretische kennis, maar nog belangrijker: jarenlange real-life ervaring.

Bekijk onze services
Onze visie

Een persoon die stopt met marketing om kosten te besparen, is als een persoon die een klok stilzet om tijd te besparen.

Een marketing coach is voor jouw team hetzelfde als de coach van een voetbalteam of welke sport dan ook. Een voetbaltrainer ondersteunt en traint de voetballer om betere prestaties te bereiken, biedt ondersteuning wanneer ze uitgeput zijn en leert de voetballer nieuwe vaardigheden en tactieken die ze kunnen implementeren om beter te presteren op het veld.

De rol van een marketing coach is vergelijkbaar. Een marketing coach helpt namelijk de prestaties van jouw team te verbeteren middels begeleiding, ondersteuning en aanmoediging. Onze coaches werken samen met de verschillende teams en afdelingen van jouw organisatie aan het verbeteren van diverse vaardigheden, gefocust op marketing. Meestal is een medewerker al uitstekend in wat hij/zij doet, maar hebben ze gebrek aan ervaring bij een bepaalde skill. Hier kan de verkoop van een product/dienst onder lijden.

Onze aanpak

Onze coaches bekijken jouw bedrijf vanuit een marketingperspectief.

Neem contact met ons op
 • null

  ONDERZOEK

  Fase één staat in het teken het scannen van de huidige situatie. Hoe staan de marketingactiviteiten van jouw bedrijf er momenteel voor? Onze coaches stellen een reeks aan vragen omtrent de online tools en hulpmiddelen die momenteel gebruikt worden en denken samen met jou een strategie uit.

 • null

  COACHING

  Na het opstellen van de doelen, het onderzoeken en evalueren van eventuele problemen en uitdagingen stellen onze coaches een pakket samen met daarin verschillende opties voor de coaching sessies. Maatwerk is onze kracht.

 • null

  FEEDBACK

  Meten en rapporteren is een cruciaal element en zal als kader dienen bij het implementeren van alle ideeën en doelen die zijn besproken tijdens fase één. Door vooraf duidelijk de verwachtingen te bespreken en te kaderen, kom je niet voor verrassingen te staan.

Clients