Vertel

een verhaal

Vertel

een verhaal

Copywriting

Copywriting

Vertel een verhaal vol passie en spreek de juiste doelgroep aan met de juiste tone of voice. Zowel op print als digitaal. Van inspirerende longreads tot ijzersterke social captions. 

Een verhaal dient verteld te worden. Zowel in tekst als beeld. Een ijzersterke boodschap wordt enkel overgebracht met pakkende teksten die de lezer constant geboeid houdt. Wij vangen de passie van de boodschap in een sterke, inhoudelijke tekst.

CTRL+N beschikt over ervaren copywriters, gespecialiseerd in verschillende branches en segmenten. Van website teksten, blogposts tot social copy.

Bekijk onze services
Onze visie

Elke tekst heeft een boodschap, maar nog belangrijker: een doel

De juiste copy draagt bij aan de merkwaarde, professionaliteit en online vindbaarheid van jouw bedrijf. Maak indruk door het verhaal van jouw bedrijf of product krachtig te vertellen. Als specialisten in on-site en social content nemen wij deze taak graag bij jou uit handen. Onze ervaren copywriters creëren teksten die niet alleen perfect aansluiten op de tone-of-voice van jouw organisatie, maar zorgen dat deze ook geoptimaliseerd zijn voor een goede vindbaarheid op Google. We schrijven een verhaal door vanuit de merkgedachte te denken en zetten de boodschap om in duidelijke taal.

Onze services


Een gedegen strategie en concreet stappenplan resulteren in een efficiënte workflow. Voorafgaande aan het creatieproces gaan onze copywriters het gesprek met jou aan. Zij achterhalen de doelgroep en merkwaarden van jouw organisatie en bepalen samen met jou de juiste tone of voice. Dit is een proces waarbij nauw samengewerkt wordt middels DNA meetings en brainstorm sessies.

Blogs en artikelen

Laat onze ervaren tekstschrijvers een eenmalige tekst schrijven of kies voor een pakket waarbij wij het managen van blogteksten volledig op ons nemen. Middels periodieke content creatie ben je verzekerd van nieuwe content wat resulteert in onder andere een betere online vindbaarheid.

 

Nieuwsbrieven

Het sturen van nieuwsbrieven is een goede tool om herhalings- of vervolgaankopen te stimuleren. Retarget klanten met een terugkerende nieuwsbrief om top of mind te blijven. Wij ontwikkelen samen met jou de juiste aanpak en strategie.

 

Webteksten

Een goede website dient voorzien te zijn van de juiste teksten. Ook hier kunnen de tekstschrijvers van CTRL+N in ondersteunen. Wij brengen het doel van jouw website in kaart en creëren een sterke en duidelijke tekst die de bezoeker triggert om tot actie over te gaan.

Neem contact met ons op

Social content

Met enkel goed beeld en een pakkend onderwerp ben je er nog niet. Om op te vallen op social media dien je de juiste tone of voice en opbouw in een tekst te gebruiken. Inspireer, informeer en drijf sales. Onze social copywriters weten als de beste hoe dit moet en helpen je graag.

 

Advertentieteksten

Zorg ervoor dat de advertenties van jouw bedrijf de moeite waard zijn. Dit realiseer je door de juiste tone of voice en invalshoek te gebruiken en de juiste triggers in te zetten. Laat onze copywriters aan de knoppen draaien om het maximale uit jouw advertenties te halen.

 

 

Persberichten

Een persbericht kan ingezet worden om nieuws bij jouw doelgroep onder de aandacht te brengen. Dit objectieve stuk brengt de lezer op de hoogte van bijvoorbeeld een evenement, opening of vernieuwing binnen het bedrijf.

Clients