Data

Maakt impact

Data

Maakt impact

Data analytics & rapportage

Data analytics & rapportage

Vergelijk web, campagne en social data met een enkele muisklik. Navigeer tussen verschillende campagnes, ontdek waar jouw doelgroep zich bevindt en maak impact.

Overzichtelijke en transparante data inzage is essentieel voor een kostenefficiënte en doelgerichte marketingstrategie. CTRL+N helpt jou bij het inzichtelijk maken van campagnes, data over de doelgroep en social stats. Volledig transparant en automatisch middels onze dashboards.

Bekijk onze services
Onze visie

Vergelijk data zodat marketingprocessen geoptimaliseerd kunnen worden.

Als marketeer ben je verantwoordelijk voor het publiceren en promoten van de juiste content, op het juiste platform. Doordat de waardevolle data die hieruit voorvloeit verspreid is over verschillende platformen, is de kans groot dat het overzicht verloren raakt. Dit leidt tot gemiste kansen en onnodige kosten.

Onze services


Middels real-time data inzage in een op maat gemaakt dashboard, verzamelen en rapporteren we data uit alle verschillende marketing kanalen. Zo zie jij enkel de cijfers die relevant zijn.

Neem contact met ons op

Data bundeling
Monitor de data uit alle verschillende marketingkanalen in één overzichtelijk dashboard. Hierdoor is de prestatie, groei en impact van verschillende campagnes eenvoudig te monitoren.

Enkel relevante data
Onze dashboards worden op maat gemaakt. Hierdoor wordt enkel relevante data getoond. Personen die niet binnen de doelgroep vallen worden op basis van demografische en geografische gegevens uitgesloten. Enkel de cijfers die voor jou belangrijk zijn worden weergegeven. Gebundeld, overzichtelijk en transparant.

KPI’s
Werk naar een doel toe. De vooraf opgestelde KPI’s worden geïntegreerd in het dashboard. Hierdoor kan in één oogopslag bekeken worden of een campagne op schema loopt of dat deze bijgestuurd dient te worden. Vergelijk de verschillende doelgroepen zodat marketingprocessen geoptimaliseerd kunnen worden.

Clients