Beeld

Spreekt

Beeld

Spreekt

Fotografie & video

Fotografie & video

Anno 2019 wordt content in een razendsnel tempo geswipped en gescrollt. Tastbaar beeld is hierdoor essentieel. Door de juiste fotografie als video bepaal je jouw online succes.

De eerste kennismaking vindt veelal via beeld plaats. Door gebruik te maken van de juiste fotografie wordt een bedrijf tastbaar en persoonlijk. Van strakke productfotografie tot stijlvolle lifestyle shots, CTRL+N werkt samen met een breed en ervaren team van fotografen en filmmakers.

Bekijk onze services
Onze visie


Maak het de moeite waard. De juiste fotografie is essentieel voor een professionele uitstraling.

Goede fotografie is essentieel voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf. Wij geloven in een totaalpakket waarbij een verhaal wordt verteld in woord én beeld. Om het verhaal achter jouw product of dienst te vertellen is de juiste fotografie essentieel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Limitatio (@limitatio) op

Onze services


Op basis van de behoeften en doelen van jouw bedrijf creëren we een visueel concept. We werken samen met een hecht en vakkundig team van freelance fotografen en videomakers met elk een eigen specialisme en ervaring in een specifieke branche. Samen zorgen we voor beeld dat naadloos aansluit bij de wensen van jouw campagne.

Product video- & fotografie

Geef jouw product de aandacht dat het verdient middels professionele product- en sfeerfotografie. Wij zorgen dat de unieke eigenschappen van het product versterkt worden en creëren beeld dat de doelgroep triggert om actie te ondernemen.

Wist je dat goede productfotografie de conversie in jouw webshop met wel 75% kan verhogen? De juiste packshots brengen het product informatief en realistisch in beeld om zo conversie te drijven en aankopen te stimuleren.

Bedrijfs video- & fotografie

Van grote organisaties tot professionele startups; wij vertalen de kernwaarden van het bedrijf naar een uniek visueel concept geschikt voor zowel drukwerk als online uitingen. Of het nu gaat om persoonlijke portretten van uw medewerkers of een sterke bedrijfsrapportage, ons ervaren team staat klaar. We maken foto’s en video’s die commercieel inzetbaar zijn en een professionele uitstraling bieden voor jouw bedrijf.

Event video- & fotografie

Geef offline events online waarde. Wij vangen de sfeer van een opening, presentatie of PR event middels stijlvolle event video- en fotografie. Geef bezoekers de mogelijkheid beelden te delen om online exposure te vergroten of gebruik het beeld in volgende marketinguitingen. Tijdens of na een event de beelden delen? Er zijn verschillen de mogelijkheden voor het live in beeld brengen van een evenement.

Neem contact met ons op

Clients