Effectief

Conversiegericht

Effectief

Conversiegericht

Google Ads

Google Ads

Online adverteren is voor veel bedrijven een last in plaats van een kans. Wij begrijpen dat jij je liever focust op de core activiteiten van de onderneming. Daarom neemt CTRL+N, als gecertificeerd Google Partner jouw online marketing uit handen.

Het maken en beheren van een doeltreffende Google Ads campagne kan een complexe taak zijn. Door de juiste balans tussen creativiteit en strategische planning stellen wij een campagne op die in lijn is met de marketingdoeleinden van jouw bedrijf.

Door de juiste analyses, A/B testen en monitoring staat de account nooit stil. wij beheren jouw account zodat jij er geen omkijken naar hebt en deze altijd up-to-date is. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden en een offerte op maat.

Onze visie

Adverteren zonder gedegen onderzoek is zinloos. Voordat er ook maar een euro budget wordt gegeven maken wij een uitgebreide analyse van de markt, concurrenten en zoekwoorden.

Wij bereiken de mensen die naar jouw product of dienst op zoek zijn. Zelfs met een relatief laag budget kan middels Google Ads direct resultaat geboekt worden.

Met ruim 12 jaar kennis creëren wij

 • Campagnes die aansluiten op de doelstellingen van jouw bedrijf
 • Kostenefficiënte campagnes die maximaal resultaat genereren
 • Automatische rapportage via onze dashboards

Onze aanpak


Het beheren van een Google Ads account is een doorlopend proces. Op basis van het budget, de markt en concurrentie stellen wij de juiste strategie op.

 

Neem contact met ons op
 • null

  KEYWORD ANALYSE

  Adverteren zonder gedegen onderzoek is zinloos. Voordat er ook maar een euro budget wordt uitgegeven maken wij een uitgebreide analyse van de markt, concurrenten en zoekwoorden.

 • null

  CAMPAIGNS

  Nadat onderzocht en bepaald is op welke short- en long tail zoekwoorden kansen liggen, worden er verschillende advertentiegroepen opgesteld. Zo bereiken wij met gerichte advertenties een relevante doelgroep.

 • null

  BUDGET

  Effectief resultaat boeken met Google Ads is al mogelijk met een klein budget. Op basis van de markt en campagnedoelen stellen we een kostenefficiënte campagne op.

 • null

  ADVERTISEMENTS

  Verschillende landingspagina’s en conversiedoelen vragen om een specifieke advertenties zodat de juiste relevantie wordt gecreëerd.

 • null

  CAMPAIGN ANALYSIS

  Door de juiste analyses, A/B testen en monitoring staat jouw account nooit stil. wij beheren de account zodat jij er geen omkijken naar hebt en deze altijd up-to-date is.

Clients