Build

Brand

Build

Brand

Huisstijl & Branding

Huisstijl & Branding

Bevestig en versterk het gevoel van jouw (potentiële) klant. Creëer een consistente identiteit die de kernwaarden en positionering van jouw bedrijf versterkt.

Een merk is zoveel meer dan enkel een logo. De branding omvat de kernwaarden, het gedrag en DNA van jouw bedrijf. Met enkel een sterk logo en de juiste visuals ben je pas halverwege. Als volledig uitgerust bureau zorgen wij dat jouw bedrijf opvalt met een frisse, eigentijdse en bovenal: persoonlijke huisstijl.

Bekijk onze aanpak
Onze visie

Kies voor een sterke visuele identiteit. Een frisse start of een re-make van de huidige huisstijl; onze creatieven hebben jarenlange ervaring en gaan samen met jou op zoek naar de perfecte branding.

Van logo ontwerp tot product brochure. Wij zorgen dat de visuele identiteit van jouw bedrijf wordt doorvertaald naar een toepasbaar ontwerp. Branding dient consistent te zijn op alle kanalen. Zowel online als offline. Door de huisstijlrichtlijnen van een bedrijf vast te leggen in een (online) brandbook kan consistentie in het uitdragen van de brand identity gewaarborgd worden.

Onze aanpak

CTRL+N is gespecialiseerd in zowel print als digitale branding. Vanaf de eerste schets wordt de klant betrokken bij het ontwerpproces. Wij leveren enkel maatwerk en stoppen niet totdat jij 100% tevreden bent met het eindproduct. Of je nu een kleine start-up of grote international bent, onze creatieven brengen jouw bedrijf tot leven. Zowel op print als digitaal.

Neem contact met ons op
 • null

  STRATEGIE

  Het creëren van een passende huisstijl start met een strategiesessie. Tijdens de strategiesessie worden de doelgroep, kernwaarden en doelen van jouw organisatie achterhaald. De uitkomst zal als leidraad dienen tijdens de creatie van de visuele identiteit.

 • null

  ONDERZOEK

  Fase twee staat in het teken van een uitgebreide concurrentieanalyse. Niet ter inspiratie, maar om een andere koers te bepalen. De brand identity van jouw bedrijf dient immers onderscheidend en uniek te zijn.

 • null

  ONTWERP

  Na de strategiebepaling en de concurrentieanalyse wordt overgegaan tot creatie. De eerste schetsen worden gepresenteerd,

   

  Aan de hand van de eerdere strategiebepaling en het onderzoek gaan we aan de slag.

  We brengen de kenmerken in kaart en creëren de eerste schetsen. Daarbij maken we een bewuste keuze voor de stijl, vormen en typografie die gebruikt gaat worden.

 • null

  FEEDBACK

  We leggen een aantal schetsen aan je voor en vragen om jouw ongezouten mening.  Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent. Wat echter wel van groot belang is, is dat persoonlijke voorkeur en smaak niet de technische kennis voorbij gaan omdat de doelgroep altijd het uitgangspunt is.

 • null

  SELECTIE

  Wanneer jij er klaar voor bent selecteren we het best passende ontwerp en gaan we verder met het compleet maken van het brandbook waar de huisstijlrichtlijnen in vermeld staan.

 • null

  FINAL

  We leggen het uiteindelijke product aan je voor: het brandbook. Dit gaat de leidraad worden voor de visuele presentatie van jouw bedrijf.

Clients