Adverteer

Presteer

Adverteer

Presteer

Social advertising

Social advertising

Bereik jouw potentiële klant online. CTRL+N managed jouw advertentieaccount aan de hand van relevante en realistische doelen. Door periodieke A/B testing, monitoring en constante bijsturing halen wij het maximale uit elke campagne. Volledig data gedreven.

Organische groei van de social media kanalen is belangrijk, maar veelal niet voldoende om de gewenste marketingresultaten te behalen. Adverteren via social media biedt hierbij de oplossing en is de perfecte tool om een groot en relevant publiek zo kostenefficiënt mogelijk te bereiken. Echter, is het niet een kwestie van ‘simpel de adverteerknop indrukken’. Facebook heeft een constant veranderend algoritme waarbij rekening gehouden dient te worden met de advertentiedoelen, doelgroepen en budget. Aan de hand van vooraf opgestelde KPI’s ontwikkelen en implementeren wij een ijzersterke social advertising strategie voor jouw organisatie.

Bekijk onze services
Onze visie

De juiste advertentie aan de juiste doelgroep

Social accounts dienen tegenwoordig als digitale visitekaartjes en online advertising de perfecte tool om de gewenste impact te maken. Zo kunnen advertentiecampagnes onder andere gefocust worden op leadverzameling, traffic, merkbekendheid of concrete conversiedoelen. Mede door de grote hoeveelheid data die verzameld wordt kan er zeer specifiek getarget worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door M A T T H E W H A R R I S (@matthewharrisofficial) op

Onze services


CTRL+N managed jouw advertentieaccount aan de hand van relevante en realistische doelen. Door periodieke A/B testing, monitoring en constante bijsturing halen wij het maximale uit elke campagne. Volledig data gedreven.

Effectieve doelgroepbepaling

Op basis van historische gegevens, online en offline klantenbestanden zorgen wij dat de juiste doelgroep wordt bereikt. Zo kunnen we huidige doelgroepen uitsluiten en nieuwe potentiële klanten bereiken.

Pixel implementaties

Meten is weten. Wij implementeren de juiste pixels op de juiste pagina’s zodat prestaties gemeten kunnen worden.

Neem contact met ons op

Remarketing

De kracht van herhaling. Middels retargeting zorgen wij dat eerdere websitebezoekers de juiste advertenties te zien krijgen.

Rapportage

Middels onze custom dashboards kunnen realtime statistieken worden ingezien. Op basis van deze data analyseren we kansen en bedreigingen en halen we het maximale uit jouw advertenties.

Clients