Visuals

Spreken

Visuals

Spreken

Social creatie

Social create

Wij zorgen voor social succes. Wij creëren grafische content voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om een inspirerende Instagram post of een activerende Facebook advertentie, wij zorgen dat de juiste design elementen de boodschap versterkt.

CTRL+N is gespecialiseerd in het creëren van content voor Facebook, Instagram, LinkedIn & Pinterest. Van grafische content, videocampagnes of een goed gevulde beeldbank. Wij zorgen voor een boost in de social content voor jouw bedrijf om zo meer klanten te bereiken en de engagement te verhogen.

Bekijk onze services
Onze visie

Verhalen moeten visueel verteld worden.

Verhalen moeten visueel verteld worden. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Dit gaat absoluut op in de wereld van sociale media. Zorg dat de boodschap van jouw bedrijf goed overkomt door deze te versterken met de juiste beelden. CTRL+N is gespecialiseerd in het creëren van content geschikt voor social media die aansluit op de belevingswereld van de doelgroep.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Atelier Living (@atelierlivingnl) op

Onze services


Ready to start creating?

Neem contact met ons op

Design
Wij creëren grafische content voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om een inspirerende Instagram post of een activerende Facebook advertentie, wij zorgen dat de juiste design elementen de boodschap versterkt.

Fotografie
Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft fotografie voor social media. Of het nu gaat om een specifieke campagne, productfotografie of het aanleggen van een beeldbank.

Een goed gevulde beeldbank maakt het beheren van de verschillende social kanalen een stuk makkelijker. Onze ervaren fotografen zijn gespecialiseerd in het aanleveren van fotografie geschikt voor social media.

Video
Video presteert zeer goed op social media. Echter, dient de video wel social-proof te zijn. Een pakkende inleiding en het juiste formaat zijn een pre. Samen met jou bedenken we een passend format of concept. Van korte social video’s tot langere YouTube series. Wij denken mee en voeren het uit.

Social copy
Een verhaal kan pas goed verteld worden wanneer tekst en beeld naadloos op elkaar aansluiten. Onze ervaren social copywriters verzorgen graag de teksten voor de social posts van jouw bedrijf.

Clients