Niets is

Onmogelijk

Niets is

Onmogelijk

Web development

Web development

Van complexe e-commerce shops tot stijlvolle portfolio’s. Van een gestroomlijnde verkoopmachine tot een uniek visitekaartje. Wat jouw ambitie ook is: wij zorgen ervoor dat jij impact maakt.

Jouw behoeften, ambities en grootste dromen staan centraal vanaf de eerste regel code.  Zo wordt jouw boodschap omgezet in een online ervaring die de bezoekers omver zal blazen. We werken samen aan een concept dat past bij de kernwaarden van jouw bedrijf en creëren een ontwerp dat hier naadloos op aansluit.

Op basis van het ontwerp kiest ons ervaren team de juiste techniek. Daarnaast worden onze websites altijd ontwikkelt volgens de laatste webstandaarden. Enkel de beste gebruikerservaring is goed genoeg. Met de juiste techniek, snelheid en veiligheid zorgen wij voor een volledig functionele en geoptimaliseerde website of -shop op elk scherm. Van desktop en mobiel tot tablet.

Bekijk onze services
Onze visie

Webdevelopment- en design is maatwerk. En maatwerk is onze kracht.

Wij zorgen dat de klantbehoefte, groeiambities van jouw bedrijf en (conversie)doelen centraal staan vanaf de eerste regel code. Wij zetten de offline boodschap om in een online ervaring die perfect aansluit op de kernwaarden, missie en visie van jouw bedrijf. Transparantie, heldere doelen en interactieve contactmomenten staan hierin centraal.

Onze aanpak

Jouw behoeften, ambities en grootste dromen staan centraal vanaf de eerste regel code zodat jouw boodschap wordt omgezet in een online ervaring die de bezoekers omver zal blazen.

Neem contact met ons op
 • null

  PLANNING

  Een helder doel, strak tijdsschema en strikte doch haalbare deadlines. De planningsfase is misschien wel de belangrijkste fase van het project. Deze vormt namelijk de basis en zorgt dat de resterende fases soepel verlopen. Dit is tevens het stadium waarin interactie een vereiste is. Samen stellen we de klantdoelen, doelgroepbepaling en gedetailleerde functieverzoeken op. Zo bepalen we vooraf het grote plaatje. Tot in de kleinste details.

 • null

  DESIGN

  Tijdens de ontwerpfase worden de behoeften, wensen en doelen die tijdens de planningsfase zijn opgesteld omgezet in een concreet en tastbaar ontwerp. De belangrijkste deliverables zijn een gedocumenteerde sitestructuur en nog belangrijker: een visueel design. De look & feel is vastgesteld en te bewonderen. Deze dient ‘slechts’ nog ontwikkeld te worden.

 • null

  DEVELOPMENT

  Een statisch ontwerp wordt omgezet in een volledige responsive ontwerp dat perfect functioneert op elk scherm. Van desktop, tablet tot mobile. Het programmeerwerk, evenals het invullen van de content staat centraal in deze fase. Het raamwerk wordt ontwikkelt en ingevuld met een ASP / PHP-framework of een CMS systeem zoals WordPress.

 • null

  LAUNCH

  Grondige tests, het definitief finetunen van ontwerp elementen en bovenal: de overweging van de gebruikservaring staat centraal in deze fase. De website wordt gereed gemaakt voor de soft-launch. De eerste stap richting oplevering waarbij de focus ligt om de website naar de permanente webserver te verplaatsen.

 • null

  POST-LAUNCH

  Na oplevering is het project voor ons niet gesloten. CTRL+N hecht waarde aan service en onderhoud en begrijpt het belang van een stabiel draaiende website. Wij verstrekken bij oplevering altijd de documentatie en bronbestanden zoals een soft-copy, details over het gebruikte framework en de gebruikte programmeertalen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en zijn aanpassingen eenvoudig te maken.

Clients